Ulaznica za neprocjenjive trenutke

Korisnici Mastercard i Maestro kartica svake srijede i petka mogu računati na besplatne karte za Sarajevsku žičaru
Ulaznica za neprocjenjive trenutke
26.09.2018.

MC-1024x235.jpg - Ulaznica za neprocjenjive trenutke

Sarajevo, 25. septembar 2018. godine – Od ponovnog puštanja u rad u aprilu ove godine, obnovljena Sarajevska žičara postala je nezaobilazna tačka u turističkoj ponudi Sarajeva, te su kompanija Mastercard i JP Sarajevo d.o.o., u želji da posjetu ovom simbolu grada učine još ugodnijom i stanovnicima i turistima, pokrenule kampanju u okviru koje će korisnici koji kupe kartu za vožnju svojim Mastercard ili Maestro karticama, dobiti još jednu kartu na poklon.

 Ovu sjajnu pogodnost mogu iskoristiti svi korisnici Mastercard i Maestro kartica izdatih kako u Bosni i Hercegovini, tako i u inostranstvu, a važi svake srijede i petka počevši od 26. septembra do 31. oktobra. Besplatnu kartu dobit će korisnici na blagajni u trenutku plaćanja jedne karte za vožnju platnom karticom i ta besplatna karta može da se iskoristi istog ili nekog drugog dana, što je još jedan benefit za korisnike.

 Jelena Ristić, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard, rekla je: „Korištenje kartica u BiH raste iz godine u godinu kako pokazuje naše MasterIndex istraživanje te čak 89% korisnika kartica njima plaća makar jednom sjedmično oslanjajući se na jednostavnost, sigurnost i brzinu koje kartice donose. Korisnici Mastercard kartica već su navikli da Mastercard svakodnevnicu pretvara u neprocijenjiva iskustva, te bih željela pozvati građane Sarajeva i BiH da iskoriste ovu kampanju koju organizujemo sa partnerima u J.P. Sarajevo i uz besplatne karte, lijepe jesenje dane pred nama iskoriste za odmor i druženje sa dragim osobama.“

 O kompaniji Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je tehnološka kompanija u globalnoj platnoj industriji. Upravljamo najbržom mrežom za procesuiranje plaćanja na svijetu, povezujemo potrošače, finansijske institucije, trgovce, vlade i poslove u više od 210 država i teritorija. Mastercard proizvodi i rješenja olakšavaju, čine sigurnijim i efikasnijim svakodnevne aktivnosti kao što su kupovine, putovanja, vođenje poslova i finansija. Pratite nas na Twitteru @MastercardNews, pridružite se diskusiji na Beyond the Transaction Blog i prijavite se na naš newsletter za najnovije vijesti o Engagement Bureau.

MC Zicara_1920x1080.jpg - Ulaznica za neprocjenjive trenutke